[VIDEO] Losert nastradao igrajući bejzbol s Ivanom Balićem

[VIDEO] Losert nastradao igrajući bejzbol s Ivanom Balićem

Pogledajte način na koji se Venio ozlijedio.

Ivano Balić/Getty Images

Za vrijeme dok su Ivano Balić i Venio Losert bili suigrači slagali su se odlično. Bili su gotovo nerazdvojni, uvijek zajedno i u istom društvu, a Ivano je volio zezati Venija “Di si deda“, iako je čak dvije i pol godine stariji od njega.

Nakon završetka svojih karijera i dalje su nastavili surađivati. Ivano je bio koordinator muškog rukometa i dio reprezentativnog stožera, u koji je ubrzo kao trener golmana uključen i Losert.

Također, prošle godine tijekom Mundijala u Francuskoj često su zajedno šetali gradom, a ni nakon otkaza od strane HRS-a, situacija se nije promijenila jer se njih dvojica i dalje druže te surađuju i to u akademiji Balić & Metličić.

Pero je trener prve momčadi, a Balić radi sa svim generacijama, dok su Venija doveli za rad sa golmanima. No, za vrijeme odmora od treninga bivši reprezentativac Dalibor Anušić predložio je malo bejzbola, koji je pošao u krivu…

Anušić je bio pitcher, Losert udarač, a Balić hvatač. Od svih nastradao je Losert, koji je palicom dobio po prstima na oduševljenje Ivana, a kako je to izgledalo pogledajte na slijedećem videozapisu:

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.