[VIDEO] LP Guardiola isključen: “Najviše smo oštećeni od svih ove sezone“!

[VIDEO] LP Guardiola isključen: “Najviše smo oštećeni od svih ove sezone“!

Trener Građana žalio se na dvostruke standarde, koje su imali Liverpool i City.

Josep Guardiola/Foto: Gettyimages

Manchester City sinoć je nakon preokreta s 2:1 izgubio od Liverpoola te se u četvrtfinalu oprostio od Lige prvaka za ovu sezonu. Međutim, ponovno su suci igrali veliku ulogu u Liverpoolovom prolasku, nakon što su poništili čisti pogodak Leroy Sanea za 2:0 dvije minute prije kraja prvog dijela.

Stoga je s pravom poludio trener Josep Guardiola, koji je bio furiozan na španjolskog suca Antonio Mateu Lahoza. Na poluvremenu se počeo prepirati s Lahozom, koji ga je uputio prema tribinama pa je cijelo drugo poluvrijeme promatrao s tribina Etihada.

“Rekao sam da je bio gol i zbog toga me isključio. Lahoz je poseban čovjek, koji voli biti drugačiji. Kako god ljudi vidjeli situaciju, on će dosuditi suprotno i to je činio i dok sam bio trener Barcelone. Da smo na odmor otišli s 2:0, prošli bismo. Drugačije je kada Salah na Anfieldu zabije iz zaleđa, drugačije je i kada Gabriel Jesus na Anfieldu zabije iz zaleđa. U ovom natjecanju moja momčad je oštećena najviše od svih, no vratit ćemo se jači slijedeće sezone“, izjavio je katalonski trener nakon utakmice.