Video: Mandžukić na liječničkom pregledu u Torinu

Video: Mandžukić na liječničkom pregledu u Torinu

Hrvatski napadač uskoro potpisuje za Juventus...

Mario Mandžukić/Foto: Gettyimages

Mario Mandžukić stigao je u Torino u kasnim nedjeljnim satima, a u ponedjeljak ujutro službeno je krenulo i rješavanje posljednjih detalja prije potpisivanja ugovora s viceprvakom Europe.

Hrvatski napadač zajedno sa svojim menadžerom prvo se sastao s predstavnicima stare dame i usuglasio uvjete suradnje, a službena objava torinežana uslijedit će nakon što medicinska služba potvrdi njegovo fizičko stanje.

“Osjećam se jako dobro. Grad je krasan, u Torinu sam igrao dva puta, a Juve mi se jako sviđa i nadam se da ću biti sretan ovdje”, prve su riječi 29-godišnjeg Brođanina po dolasku u Italiju.

“Znam da Juventus ima odlične navijače te mogu samo reći kako ću dati sve od sebe. U svakom sam klubu davao svoj maksimum”, poručio je Mandža. “Ovo je sada moj novi dom i borit ću se za momčad. Ne brinite, dat ću sve od sebe.”

Mandžukić će biti sedmi Hrvat u dresu Juventusa poslije Zorana Bana, Alena Bokšića, Roberta Jarnija, Darija Kneževića, Roberta Kovača i Igora Tudora, a stara dama za njega će madridskom Atleticu ukupno platiti otprilike 18 milijuna eura, odnosno četiri manje od svote za koju je prošloga ljeta doveden iz minhenskog Bayerna.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.