Video: Mandžukić na liječničkom pregledu u Torinu

Video: Mandžukić na liječničkom pregledu u Torinu

Hrvatski napadač uskoro potpisuje za Juventus...

Mario Mandžukić/Foto: Gettyimages

Mario Mandžukić stigao je u Torino u kasnim nedjeljnim satima, a u ponedjeljak ujutro službeno je krenulo i rješavanje posljednjih detalja prije potpisivanja ugovora s viceprvakom Europe.

Hrvatski napadač zajedno sa svojim menadžerom prvo se sastao s predstavnicima stare dame i usuglasio uvjete suradnje, a službena objava torinežana uslijedit će nakon što medicinska služba potvrdi njegovo fizičko stanje.

“Osjećam se jako dobro. Grad je krasan, u Torinu sam igrao dva puta, a Juve mi se jako sviđa i nadam se da ću biti sretan ovdje”, prve su riječi 29-godišnjeg Brođanina po dolasku u Italiju.

“Znam da Juventus ima odlične navijače te mogu samo reći kako ću dati sve od sebe. U svakom sam klubu davao svoj maksimum”, poručio je Mandža. “Ovo je sada moj novi dom i borit ću se za momčad. Ne brinite, dat ću sve od sebe.”

Mandžukić će biti sedmi Hrvat u dresu Juventusa poslije Zorana Bana, Alena Bokšića, Roberta Jarnija, Darija Kneževića, Roberta Kovača i Igora Tudora, a stara dama za njega će madridskom Atleticu ukupno platiti otprilike 18 milijuna eura, odnosno četiri manje od svote za koju je prošloga ljeta doveden iz minhenskog Bayerna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.