Video: Mandžukić – “Šteta što nismo zabili još golova”

Video: Mandžukić – “Šteta što nismo zabili još golova”

Hrvatski reprezentativci složni su oko jednoga: glavno da se protiv Gibraltara nitko nije - ozlijedio.

Hrvatska nije imala većih problema u prijateljskom srazu protiv Gibraltara, premda su čak i poslije uvjerljive pobjede (4:0) ‘popili’ kritike da je susret previše nalikovao na običan “pucački trening”.

Prvi je put s kapetanskom trakom oko ruke kockaste predvodio Mario Mandžukić, a napadač Atletica uspio je – nakon četiri mjeseca posta – konačno i zatresti mrežu. “Zabio sam nakon dugo vremena, ali ni prije toga gola nisam bio posebno nervozan. Istina je da sam bio malo ljut na sebe nakon početnog promašaja, ali lopta mi je pogrešno odskočila i na to se nemam pravo izvlačiti”, rekao je Mandžo te dodao: “Najvažnije je da nije bilo nikakvih ozljeda, da ćemo pobijediti – to smo znali.”

S njim se složio i Ivan Perišić. “Glavno da se nitko nije povrijedio. Bili smo dobri, igrali koliko je trebalo, ali i previše promašivali. U petak nam se to ne smije događati”, kazao je.

Gibraltarsku je bravu otključao Rijekin Anas Sharbini. “Drago mi je zbog novog reprezentativnog pogotka, no najvažnije je da smo imali dobar pristup i bili pravi. Odigrali smo utakmicu baš kako je trebalo protiv ovakvog suparnika”, misli Sharbini.

Dobar susret odradio je i Šime Vrsaljko. “Hvala na komplimentima. Krenuli smo ozbiljno od samog početka i odigrali na visokoj razini, a to je cilj ovakvih prijateljskih utakmica. Sada se spremamo za Italiju”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.