[VIDEO] Međimurski studenti pokazuju veliko srce, a u akciji im pomaže i Jerko Leko

[VIDEO] Međimurski studenti pokazuju veliko srce, a u akciji im pomaže i Jerko Leko

Međimurski studenti još jedanput su pokazali da imaju veliko srce.

foto: cinipravustvar.hr

U srijedu, 20. prosinca 2017. godine u prostorijama Međimurskog veleučilišta u Čakovcu održana je humanitarna akcija  “Činimo život ljepšim” za Udrugu za sindrom Down Međimurske županije, čiji su glavni organizatori bili studenti druge godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta.

Zajedno s njihovom mentoricom, profesoricom Mirjanom Trstenjak, uspješno je izveden prvi dio humanitarne akcije, koji se sastojao od pružanja frizerskih, kozmetičarskih, manikurskih i ostalih beauty sadržaja, igranja tombole i međusobnog druženja, dok je sam završetak akcije upotpunio mini-koncert Jelene ŽnidarićZsa Zse uz pratnju Edvina Đerahovića na gitari. Studenti i profesori ponovno su dokazali da imaju veliko srce te je tako u prvom dijelu humanitarne akcije prikupljeno 2 550 kuna.

Međutim, akcija ide dalje. Trenutno je u tijeku drugi dio, koji je zapravo izazov: sve što trebate je dokazati da bolje tehnicirate od bivšeg hrvatskog reprezentativca Jerka Leke, snimiti sebe kako biste to i dokazali te nominirati svoje prijatelje da učine istu stvar. Podsjećamo, sva sredstva idu već spomenutoj Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, a iskoristit će se za financiranje logopedskih i edukacijsko-rehabilitacijskih tretmana.

Činite i vi život ljepšim, kliknite na ovaj link: https://cinipravustvar.hr/izazov/cinimo-zivot-ljepsim-tehniciraj-bolje-od-jerka-leke-te-izazovi-prijatelje/19951, donirajte onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pri tom se i zabavite.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.