„Bio je ovo izvrstan timski uspjeh, s izvrsnim timskim radom gdje je svaki igrač imao svoje bljeskove i uspijevao praviti pobjedničke poteze.“ rekao je Luke Walton, trener LA Lakersa

[VIDEO] NBA: BLOCK/DUNK PARTY IVICE ZUBCA U POBJEDI NAD KNICKS-ima

[VIDEO] NBA: BLOCK/DUNK PARTY IVICE ZUBCA U POBJEDI NAD KNICKS-ima

Ivica Zubac dao je veliki doprinos u pobjedi nad New York Kniksima.

Ivica Zubac https://www.facebook.com/ivicazubac40/photos/

Lakersi su poslali na parket novu petorku i napravili veliki uspjeh. Svaki igrač Los Angelesa na parketu upisao se u listu strijelaca što je na kraju ispala 121:107 pobjeda nad New York Knicksima.

Dok je Carmelo Anthony bio nezaustavljiv s ukupno 26 poena, njegov one-man show nije uspio puno protiv Lakersa koji su imali 7 igrača s dvoznamenkastim brojem poena. Iako su Knicksi pogađali 45.1% šuta (2% više od Lakersa), utakmica je brzo bila odlučena. Ekipa LA Lakersa je nadjačala najbolju ekipu NBA lige u segmentu napadačkih skokova što se pokazalo ključnim za uspjeh. U numeričkom pogledu je to izgledalo ovako; 20:4 u segmentu napadačkih skokova u korist Lakersa što se pretvorilo u 27:4 u segmentu second-chance poena.

Larry Nance Jr. bio je veliki dio tih brojeva s 10 poena i 10 skokova, ali je i rookie, naš Ivica Zubac, dao veliki doprinos s 10 poena (šut za dva 5/9) i 7 skokova (2 napadačka).

Bio je nevjerojatan u defanzivnom dijelu svoje igre. U nekim situacijama izvrsno pomagao Brandonu Ingramu kod zatvaranja Carmela Anthonya, najboljeg igrača suparničke momčadi. Iako na gostujućem terenu, sva 4 bloka publika je popratila oduševljenjem.

Ukupno je Ivica proveo na parketu 17 minuta i opet pokazao svu svoju raskoš poteza, a definitivno su posebna bila zakucavanja.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.