[VIDEO] NBA: Dragan Bender ove sezone za djecu je prikupio već 2300$, a to je tek početak

[VIDEO] NBA: Dragan Bender ove sezone za djecu je prikupio već 2300$, a to je tek početak

Bender je u noći sa srijede na četvrtak pogodio tri dalekometna šuta.

Kada Dragan Bender ili bilo koji igrač Phoenix Sunsa ubaci tricu, oduševljenje je na vrhuncu, a navijači su nevjerojatno glasni. Sve to, zahvaljujući građevinskom poduzeću Fulton Homes, znači posebno puno dobrotvornim udrugama franšize Phoenix Suns. Fultonovim programom “Proud to own the Three-Point Zone”, Fulton Homes tijekom cijele ove sezone donirat će 100$ za svaku ubačenu tricu od strane Phoenixovih igrača.

Tako se tijekom utakmica Phoenix Sunsa nakon svake ubačene trice od komentatora može čuti “Proud to own the Three-Point Zone”. U sinoćnjem 113:107 porazu Sunsa od Milwaukee Bucksa taj slogan se ukupno mogao čuti sedam puta od čega triput zahvaljujući našem Draganu Benderu.

Dakle, Croatian Sensation osim što je ove sezone izuzetno napredovao u šuterskom dijelu igre, istovremeno je i jedan od “najvećih” donatora. Cijela ta priča ima još veće značenje s obzirom na to da se dobrotvorne udruge franšize Phoenix Sunsa baziraju na pomaganju djeci i mladima s područja Phoenixa. Naime kroz ovaj program financira se njihovo obrazovanje, brine se za njihove aktivnosti, a isto tako brinu o njihovom zdravlju kroz osiguranje, te sport i rekreaciju.

Spomenimo još da je Bender sinoć bio jedan od raspoloženijih Sunsa. S izvrsnim šuterskim postotkom od 57% (trice 75%) ubacio je 11 poena, ulovio šest skokova te imao dvije asistencije, dvije krađe i jednu blokadu.

Ukupno je tako na temelju njegove igre sinoć prikupljeno 300$, a otpočetka sezone ova cifra je već na 2300$. Stoga, kad gledate njegove utakmice, imate jedan razlog više veseliti se kad ubaci tricu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.