"Mislim da ovakvim porazom nestane sav onaj vjetar u leđa," rekao je trener Magica, Frank Vogel.

[VIDEO] NBA: MAVERICKSI DEKLASIRALI ORLANDO – HEZONJA STARTER, RUDEŽ DOBIO PRILIKU

[VIDEO] NBA: MAVERICKSI DEKLASIRALI ORLANDO – HEZONJA STARTER, RUDEŽ DOBIO PRILIKU

Nakon poraza u zadnjim sekundama protiv 76erse, Orlando Magic doživio je poniženje u Dallasu. Mavericksi su iskoristili njihovu slabu obranu, neprecizan šut i napadačku bezidejnost te razveselili domaću publiku rezultatom 112:80.

Utakmica u American Airlines Centru bila je jednosmjerna praktički od samog početka. Istina je doduše, da je Orlando u prvoj četvrtini još držao priključak, ali druga i treća četvrtina bile su u potpunosti obilježene htijenjem i većom željom Dallasa.  Čak petorica igrača bila su dvocifrena, a najbolji je bio  Wesley Matthewes s 20 poena, 4 skoka i 6 asistencija.

U sivilu Magica istaknuli su se Bismack Biyombo (15 poena) i Nikola Vučević (10 skokova).  “Izvedba koju smo pružili je sramotna,” rekao je Vučević. “Svi bismo se trebali sramiti načina na koji smo igrali.”

“Mislim da ovakvim porazom nestane sav onaj vjetar u leđa,” rekao je trener Magica, Frank Vogel. “Vidjeli smo dečke da su se trudili, ali nedovoljno što je u isto vrijeme neprihvatljivo. Moramo se vratiti treniranju i planiranju.”

Naši dečki imali su solidne nastupe. Mario Hezonja dobio je rekordnu minutažu. U 35 minuta upisao je 7 poena (šut za dva 2/5, šut za tri 1/6). Iako je postotak šuta zaista mizeran, na drugim poljima igre bio je Hezonja i više nego dobar što je rezultiralo sa 6 uhvaćenih skokova, 2 asistencije, 2 krađe te jednom blokadom.

Damjan Rudež je vjerojatno zbog ranog blow-outa dobio priliku. Za ravnih 12 minuta provedenih na parketu, upisao je 5 poena (šut za dva 1/3, šut za tri 1/3) te jednu asistenciju i jednu krađu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.