[VIDEO] NBA Skandal – Green i Beal potukli se na parketu!

[VIDEO] NBA Skandal – Green i Beal potukli se na parketu!

Foto: Nydailynews.com

NBA susret između Golden State Warriorsa i Washingtona ostao je u sjeni fizičkog sukoba dvojice igrača. Malo tko se nakon ove scene zapravo i obazirao na samu utakmicu, koja je bila odlična. Gosti su vodili i s preko 20 koševa razlike, a u konačnici izgubio s tri razlike.

Naime, krajem prvog dijela počeli su problemi, jer je tada Draymond Green preagresivno pokušao blokirati ulazak Bradleyja Beala i usput mu je nešto dobacilo. To je očito razbjesnilo Beala, koji je izgubio živce i udario Greena s leđa po licu. Tada se dogodio pravi raspad sistema, jer ga je Green dohvatio i srušio u klinč na podu, nakon kojeg su ih razdvajati morali suci, igrači, ali čak i gledatelji.

“Pa što sam trebao napraviti kada me dva puta udario u glavu? Još kao malu djecu su nas učili da se braniš kada te netko udari i to sam i napravio. Znam da nisam drag svima i smatram da je to jedini razlog zašto su me isključili“, izjavio je Green nakon nemile scene.

S druge strane, Beal smatra kako njihov sukob uopće nije bio ozbiljnije naravi.

“Ma to je sve bilo samo naguravanje. Ne bih htio u detalje pričati što je bilo, to ću reći komisiji. Na kraju sam se i ispričao suigračima u svlačionici“.

Inače, Washington je do odmora vodio 67:53, no na kraju je domaća momčad pobijedila 120:117.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.