"Nije to bio šut koji bi inače uzeo kao odlučujući šut utakmice, ali okolnosti i sve ostalo su se tako posložile," rekao je Williams.

[VIDEO] NBA: ZUBAC BEZ UČINKA

[VIDEO] NBA: ZUBAC BEZ UČINKA

Ivica Zubac hoopshype.com

Praktički, bila je ovo borba dva pojedinca, DeMarcusa Cousinsa i Lou Williamsa. Williams je ulazeći s klupe, kroz 25 minuta, za LA Lakerse ubacio 29 poena. To nije bilo dovoljno protiv trostrukog sudionika All-Stara, koji je ubacio 40 poena, ulovio 12 skokova i podijelio 6 asistencija čime je predvodio svoje Sacramento Kingse do 97:96 pobjede.

Uistinu se igra svela na ovu dvojicu jer nitko od ostalih igrača, obiju momčadi, nije ubacio više od 13 poena. Kingsi su 10 minuta do kraja imali +10, ali se Lakersi preko Williamsa, koji je ubacio čak 19 poena u posljednjoj četvrtini, vraćaju u igru. S preostalih 30 sekundi, Cousins je, pogodivši slobodno bacanje, vratio prednost Sacramentu. Trener Walton nije se odlučio na timeout, nego je dopustio Williamsu da pokuša donijeti pobjedu. Na žalost Lakersa, nije se dogodila ‘last-second’ magija.

“Nije to bio šut koji bi inače uzeo kao odlučujući šut utakmice, ali okolnosti i sve ostalo se tako posložilo,” rekao je Williams.

Naš Ivica Zubac u 10 minuta uspio je skupiti tek 4 skoka, a uz to je imao i jedan blokirani šut te jednu izgubljenu loptu. Preraspodjelom minutaže na tri čovjeka (Black, Mozgov, Zubac) te rasporedom utakmica (noćas igraju protiv Sunsa), Ivica je dobio najmanje prilike što bi se, prema najavama, trebalo promijeniti već večeras.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.