„Za igrača koji ulazi s klupe, koji još nema konstantnu minutažu, brojke koje postiže su impresivne. Štoviše, impresivne bi bile čak i za igrača koji je konstantan član startne petorke.“

[VIDEO] NBA: ZUBAC GRANDIOZAN U POBJEDI PROTIV ‘GREEK-FREAKA’

[VIDEO] NBA: ZUBAC GRANDIOZAN U POBJEDI PROTIV ‘GREEK-FREAKA’

Ivica Zubac www.nba.com/lakers/

Tri četvrtine Los Angeles Lakersi igrali su najbolju košarku u posljednjih nekoliko godina. Lakersi su postavili ovosezonski rekord s 46 poena u prvoj četvrtini, do kraja prvog poluvremena bili su na 76 poena, na kraju treće četvrtine imali su 102… Iako su se Milwaukee Bucksi u zadnjoj dionici utakmice vratili, na kraju su ipak Lakersi slavili 122:114.

„Zaista sam sretan zbog ovih momaka,“ rekao je trener Luke Walton. „Teško je biti stalno na gostovanjima, kad znaš da dolazi All-Star vikend, a nemaš ekipu za playoff. Sve što radiš je bogatstvo jer je važno i ti brineš o tome.“

Walton je posebno pohvalio igru Younga (26 poena), te njegovu želju za traženjem slobodnih igrača čak i u trenucima kad mu je ulazilo sve što je zamislio. Kod Bucksa, najbolji je bio, a tko drugi nego Giannis Antetokounmpo. ‘Greek Freak’ je postavio osobni rekord s 41 poenom, a igrači Lakersa uspijevali su ga zaustaviti jedino prekršajima.

Ivica Zubac opet je pokazao da Hrvatska ima svjetlu košarkašku budućnost. ‘Big Zu’ za 21 minutu na parketu, ubacio je 15 poena (šut za dva 7/11; slobodna bacanja 1/1), ulovio 6 skokova, podijelio 2 asistencije te imao jedan blok.

„Za igrača koji ulazi s klupe, koji još nema konstantnu minutažu, brojke koje postiže su impresivne. Štoviše, impresivne bi bile čak i za igrača koji je konstantan član startne petorke,“ rekao je komentator, referirajući se, najvjerojatnije, na Timofeya Mozgova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.