[VIDEO] Ne stišavaju se strasti, kladionica priznala Messijev gol i proglasila Barcinu pobjedu!

[VIDEO] Ne stišavaju se strasti, kladionica priznala Messijev gol i proglasila Barcinu pobjedu!

I u kladionicama su svjesni katastrofalne sudačke pogreške.

Iako je od velikog derbija između Valencije i Barcelone prošlo više od 30 sati, strasti oko utakmice i dalje ne jenjavaju. Dakako, najviše pozornosti privukao je neopravdano poništen Messijev pogodak iz 30. minute, koji bi vrlo vjerojatno odlučio pitanje pobjednika, ali možebitno i samog prvaka Španjolske.

Naime, lopta je cijelim obujmom prešla gol liniju, kako je Mateo Beusan jučer izjavio: “Pa ovdje ne da je jedna lopta prešla u gol, nego bi i dvije stale iza crte“, ali suci, na čelu s Ignacijom Villanuevom, nisu to vidjeli.

Jedna od najpoznatijih kladionica, takozvana burza kvota Betfair, donijela je odluku i priznala Messijev gol te svim igračima koji su se kladili na Barcinu pobjedu priznat će koeficijent i okladu, a samim time i isplatiti dobitak.

“Isplatit ćemo Messijev gol protiv Valencije“, osvanulo je na Twitter profilu Betfaira. U pojašnjenju stoji kako će se novci isplatiti svim igračima koji su se kladili:

  1. a) Da će Messi postići pogodak
  2. b) Na neodlučeni rezultat
  3. c) Na pobjedu Barcelone
  4. d) Da će Messi postići prvi pogodak
  5. e) Da će Rodrigo postići prvi pogodak

Tako su i kladionice svjesno priznale da je Barcelona pravi pobjednik velikog derbija, no u Španjolskoj očito vrijede drugačija pravila…

Foto: Twitter.com / Betfair

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.