[VIDEO] Neymar: “Bojao sam se da nikad više neću hodati, ta bol je nezaboravna“

[VIDEO] Neymar: “Bojao sam se da nikad više neću hodati, ta bol je nezaboravna“

Brazilac se prisjetio kobnog starta Zunige.

Foto: Abc.net.au

“Uh, kad se samo prisjetim te boli. Glava mi je bila na travnjaku, Marcelo je vikao liječnicima da požure, a ja sam blesavo odgovarao da nema potrebe za doktorima, jer sam htio nastaviti i zabiti golove“, izjavio je Brazilac Neymar Junior prisjećajući se prekršaja Kolumbijca Zunige u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2014. godine, koji mu je mogao okončati karijeru.

Upravo zbog tog prekršaja Neymar je propustio polufinale i susret za treće mjesto na Mundijalu, a prisjetio se još nekih trenutaka:

“Nisam se mogao okrenuti, podići noge, nisam osjećao ništa, a plakao sam. Morao sam u bolnicu već na stadionu i tamo su liječnici zaista dali sve od sebe. No, nikada neću zaboraviti tu bol kad sam morao ispružiti nogu. Tek u tom trenutku sam shvatio da nema šanse da nastavim utakmicu. Bojao sam se da nikad više neću ni hodati, a kamoli igrati nogomet“.

Za kraj, napadač Paris Saint-Germaina otkrio je i najljepše sjećanje koje ima na Svjetska prvenstva:

“To je definitivno bilo 2002. godine kad je Brazil osvojio naslov. Gledao sam cijeli turnir i svega se sjećam, a posebno Ronalda. Imao je sjajnu frizuru, a nosio sam ju i ja, ma svi smo tada imali frizuru kao on“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.