[VIDEO] Nova katastrofa Intera, Perišić tragičar

[VIDEO] Nova katastrofa Intera, Perišić tragičar

Foto: Inter/Facebook

Inter je u 36. kolu Serie A na svojoj Meazzi dočekao Sassuolo, te zabilježio još jedan očajan nastup uz poraz od 2:1. Novi poraz Intera znači da se stvari nisu bitno promijenile niti nakon smjene trenera Piolija, a Nerazzuri za pobjedu ne znaju već dva mjeseca, odnosno sedam utakmica.

Inter je nešto bolje otvorio utakmicu i stvarao dosta prilika pred golom Consiglija, no Interovi igrači su sve prilike uspjeli upropastiti, u čemu je posebno prednjačio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Najbolju priliku u prvom poluvremenu je propustio kapetan Intera Icardi, koji je na ubačaj Perišića, iz teške situacije, pogodio stativu. Kazna za promašaje je stigla u 36. minuti kada neoprezno loptu gubi Murillo, a Sensi i Berardi lijepo pripremaju priliku koju koristi strijelac Iemmello.

Drugo poluvrijeme je počelo s prilikama na obje strane, a mreže su mirovale sve do 50. minute kada se u strijelce opet upisuje Iemmello, nakon jako loše reakcije obrane Intera. Inter smanjuje zaostatak preko Edera koji je ušao u nastavku utakmice, a jednu od posljednjih velikih prilika za Inter propušta Perišić nakon dobrog ubačaja Candreve.

Novi poraz samo potvrđuje glasine kako milanski klubovi namjerno izbjegavaju šesto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europa Ligu sljedeće godine. Naime, Milan i Inter su u vlasništvu Kineza koji su već dogovorili ekskluzivnu turneju u Aziji na kojoj bi osim talijanskih klubova nastupili Bayern, Borussija i Arsenal. Problem je u tome što se navedena turneja poklapa s kvalifikacijama za Europa Ligu, koje šestoplasirana ekipa talijanskog prvenstva mora igrati. Sa sportske strane svakako ovakvi navodi štete imidžu milanskih klubova, a indikativno je kako oba kluba već prilično dugo nisu nekoga pobijedili, što samo dodatno potvrđuje ozbiljnost navedenih glasina.

Rezultati by SofaScore

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.