[VIDEO] Novi nokaut, nova pobjeda: Filip Hrgović nastavlja nizati pobjede među profesionalcima!

[VIDEO] Novi nokaut, nova pobjeda: Filip Hrgović nastavlja nizati pobjede među profesionalcima!

Naš boksački as nastavlja graditi svoju profesionalnu karijeru na pobjedama.

Za svoju treću pobjedu u karijeri Filip Hrgović je večeras morao pobijediti Engleza Thomasa Littlea što je i učinio tehničkim nokautom. No, krenimo redom. Od samoga početka je Hrgović postavio čvrsti gard te je moćnim direktima zadavao teške udarce inferiornom Englezu koji nikako nije mogao uzvratiti našem Filipu Hrgoviću. Sve je to već pokazala prva runda u kojoj je naš Filip Hrgovič bio još suzdržan te je tek postavljao ritam meča. U drugoj rundi se odlučio za ponešto agresivniju taktiku u nadi da može brzo završiti susret, ali Little se ipak uspio izvući živ iz te druge runde.

Treća runda je nagovijestila kraj susreta već – Hrgović je desnim krošeima sve više i više načimao Littlea te je samo bilo pitanje vremena kada će sudac prekinuti meč. Taj trenutak smo dočekali u četvrtoj rundi nakon serije silovitih udarca koji su rezultirali pucanjem arkade kod Littlea što je sudca natjeralo da prekine meč te da digne Hrgovićevu ruku u zrak.

Hrgović je tako ostvario svoju treću pobjedu u Rigi nakon što je već prije rušio Brazilca Raphaela Zumbana Lovea i Čeha Pavela Šoura.

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.