[VIDEO] Oduševio u debiju: Franko strijelac u prvom nastupu za Gent

[VIDEO] Oduševio u debiju: Franko strijelac u prvom nastupu za Gent

Franko Andrijašević je na početku prijelaznog roka otišao iz Rijeke u Gent u transferu vrijednom 4,25 milijuna eura, a da je iste navike preselio u novi klub dokazuje podatak da je Andrijašević poentirao za belgijski klub u debiju.

Naime, prošle sezone najbolji igrač HNL-a je na gostovanju kod Sint-Trudena u 39. minuti lijepo pogodio za vodstvo Genta, no nažalost to nije bilo dovoljno belgijskom klubu da na zahtjevnom gostovanju osvoji niti bod; te je domaćin preokrenuo rezultat i slavio s 3:2. Bivšem igraču Rijeke je za prvijenac u novom prvenstvu i klubu bilo potrebno svega 39 minuta, a nakon što je vješto izbjegao pažnji čuvara, odličnim udarcem iskosa s desne strane je matirao golmana Trudena.

Na taj način je Andrijašević odlično započeo svoju belgijsku avanturu u Gentu, a hrvatski nogometni reprezentativac je pokazao kako može biti jednako ubojit i izvan HNL-a budući da je ovo igraču prvi angažman izvan Hrvatske. Prošle sezone se zaustavio na 18 golova u svim natjecanjima, a sudeći prema odličnom početku u Belgiji za Franka ne bi trebalo biti straha da će podbaciti ove sezone što svakako predstavljaju dobre vijesti za izbornika Čačića pred nove kvalifikacijske oglede.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.