[VIDEO] Oproštaj Zlatne lopte? Napustio teren u suzama uz ovacije navijača

[VIDEO] Oproštaj Zlatne lopte? Napustio teren u suzama uz ovacije navijača

Brazilac je posljednji nogometaš koji je osvojio Zlatnu loptu prije Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Foto: Twitter

Čini se kako je Ricardo Izecson dos Santos Leite poznatiji kao Kaka završio veličanstvenu nogometnu karijeru. U nedjelju se prije početka dvoboja između svog Orlando Cityja i Columbus Crewa rasplakao tijekom intoniranja američke himne što najvjerojatnije znači kraj nogometne karijere.

Karijere koja je uistinu bila veličanstvena, a završila je, čini se, s tri godine provedene u MLS-u. Prije toga Kaka je nastupao za samo tri kluba, U domovini je igrao za Sao Paulo, dok je u Europi nastupao za Milan osam, te za Real Madrid četiri godine.

Kaka će biti zapamćen kao posljednji igrač koji je osvojio Zlatnu loptu prije ere Cristiana Ronalda i Lionela Messija, a u karijeri je osim brojnih individualnih priznanja, osvojio Ligu prvaka 2007. godine i Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

” Ovo je poseban dan za mene. Ovdje sam doživio puno lijepih stvari i čitav dan sam razmišljao kako mi je ovdje bilo posljednje tri godine. Mogu samo reći hvala, nedostajat ćete mi. Zauvijek ću biti jedan od vas”, rekao je Kaka na oproštaju od SAD-a.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.