Video: Overeem – “Cro Copu sam velika glavobolja, neće biti revanša”

Video: Overeem – “Cro Copu sam velika glavobolja, neće biti revanša”

Alaistar Overeem poručio je Mirku Filipoviću kako ne želi revanš...

Alaistar Overeem/Foto: Gettyimages

Alistair Overeem poručio je Mirku Filipoviću kako neće dočekati ponovni međusobni dvoboj. Overeem i Cro Cop imaju, naime, neriješenih računa, a s obzirom na činjenicu da je hrvatski borac odlučio krenuti na “put revanša”, uspješno odradivši prvi zadatak protiv Gabriela Gonzage, bilo je realno očekivati medijski odgovor Nizozemca.

Overeem i Filipović sastali su se 23. rujna 2008, tamnoputni je Nizozemac bio bolji, no meč je završen nakon što je Cro Copa pogodio koljenom u međunožje.

“Mislim kako Mirko neće htjeti revanš jer ima izuzetno loše sjećanje na naš prethodni susret. U toj sam ga borbi, da budemo iskreni, razbio, ali i psihički uništio. Iako ostavlja dojam da na njega to nije djelovalo i trenutačno izgleda jako dobro, siguran sam da je to u njemu i neće dozvoliti da se dogodi isto što i prošli put”, kazao je Alistair.

Overeem je nakon pobjede nad Mirkom otpočeo svoju seriju i na kraju postao jedan od najboljih teškaša na svijetu. No, kako se čini – uzvrat protiv Mirka neće se dogoditi. “Ja sam za njega velika glavobolja i on je toga svjestan. Do naše borbe neće doći, u to sam siguran.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.