[VIDEO] Pobjeda Lokomotive nad Dinamom za povijest, danas treba ponoviti gradivo

[VIDEO] Pobjeda Lokomotive nad Dinamom za povijest, danas treba ponoviti gradivo

Lokomotiva je već jednom igrala finale kupa, 2013. je poražena od Hajduka u Splitu sa 2:1, dok je u Zagrebu rezultat bio 3:3.

Foto: Nk Lokomotiva / Facebook

Nakon velikog i prvog povijesnog trijumfa Lokomotive nad Dinamom, Lokose očekuje utakmica koja je od većeg povijesnog značaja, kako za klub, tako i za igrače i trenera. U polufinalu kupa na noge im dolazi Hajduk koji je često znao izvući deblji kraj, a utakmicu je na press konferenciji najavio trener Goran Tomić.

“Nismo imali puno vremena za proslaviti veliku pobjedu protiv Dinama, jer čeka nas utakmica sezone. To sam i najavljivao kada sam preuzeo klupu Lokomotive. Prije nego što počnemo govoriti o samoj utakmici moram se zahvaliti prethodnom treneru Mariju Tokiću što je doveo ovu ekipu do polufinala kupa. Ja kao novi trener se nadam da ću odvesti ekipu do samog kraja.Utakmica nam je jako bitna, pred nama je Hajduk koji se nalazi u dobroj formi, no uvjerenja sam kako su u ovakvoj utakmici šanse za pobjedu podjednake. Stanje u ekipi je fantastično, uvjeren sam da ćemo pozitivnu energiju usredotočiti na utakmicu.” – pun samopouzdanja nakon odličnog vikenda bio je Goran Tomić.

Utakmica polufinala kupa između Lokomotive i Hajduka igra se u Kranjčevićevoj sa početkom u 17:30.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.