[VIDEO] Pomaganje već od prvog kola – Pogledajte nepostojeći kazneni udarac za Real

[VIDEO] Pomaganje već od prvog kola – Pogledajte nepostojeći kazneni udarac za Real

Foto: SpazioCalcio.com

Real Madrid upisao je rutiniranu 3:0 pobjedu nad APOEL-om u prvom kolu skupine H Lige prvaka, a osim ozljede Matea Kovačića, u prvi plan nažalost je (opet) došao i sudac utakmice.

Kraljevi su imali prednost od 1:0, no ne i igru. Cristiano Ronaldo zabio je gol nakon lijepog prizemnog centaršuta Balea, ali taj gol ujedno je bio i jedini udarac Zidaneove momčadi u okvir gola do 50. minute. Tada na scenu stupa francuski sudac Benoit Bastien, koji je doslovno poklonio kazneni udarac Kraljevima.

Nakon jednog bezopasnog centaršuta Balea s lijeve strane lopta je u prsa pogodila Lagu. I tako su vidjeli svi na Santiago Bernabeu, osim francuskog suca. Ni publika, niti igrači nisu tražili najstrožu kaznu, a Bastien ju je poklonio Realu. Priču dalje znate, Ronaldo je zabio, a Ramos škaricama dokrajčio protivnika.

I bivši poznati sudac Andujar Oliver za Marcu, tradicionalno naklonjenu Realu, analizirao je incident za najstrožu kaznu: “Lopta je igrača pogodila u rame i to je bila ogromna pogreška glavnog suca. Vjerojatno ga čeka negativna ocjena kontrolora Uefe, izjavio je. Nažalost, ovo je samo jedan u nizu pogrešno dosuđenih kaznenih udaraca nauštrb klubova koji igraju protiv dvostrukog branitelja naslova pa su na internetu već počele i pošalice oko toga da su i suci samo ljudi, ali i da prave previde samo na štetu Realovih protivnika.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.