[VIDEO] Povratak Imperatora – Legendarni napadač vraća se nogometu!

[VIDEO] Povratak Imperatora – Legendarni napadač vraća se nogometu!

Foto: Goal.com

Bivši igrač Intera, Rome i Brazila Adriano, najavio je da će se potruditi vratiti aktivnom igranju nogometa u narednoj, 2018. godini.

“Pripremam se za novi projekt i vraćam se treninzima u siječnju, tjedan dana nakon Nove godine. U početku sam odlučio biti bez angažmana u klubu, tako da ću biti slobodan igrač, a iako sam prestao igrati, svoju fizičku spremu održavao sam na zadovoljavajućem nivou. Želim ovo napraviti i znam da ću trebati biti uporan da uspijem u toj namjeri“, izjavio je Imperator za brazilsku emisiju TV Globo.

Adriano se već u dva navrata pokušavao vratiti profesionalnom nogometu, nakon što je 2012. godine uzeo stanku. 2014. godine potpisao je za Atletico Paranaense i odigrao svega jednu utakmicu, dok je 2016. godine kupio 40 posto dionica Miami Uniteda u američkom MLS-u, no nije odigrao nijedan susret.

“Želim napraviti nešto za sebe i pokazati si da mogu doći do svojih granica ne bih li vidio mogu li igrati. Moja karijera nije završena u potpunosti, nešto se dogodilo i maknulo me od nogometa. To me zaustavilo u pola moje karijere, no sad je vrijeme za povratak, kako kažu, treća sreća“, zaključio je 35-godišnjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.