[VIDEO] Predsjednik Siona šakom udario TV komentatora

[VIDEO] Predsjednik Siona šakom udario TV komentatora

Christian Constantin napao je bivšeg švicarskog izbornika Rolfa Fringera koji je njegovo vođenje Siona nazvao smiješnim.

Foto: facebook.com/asmonaco

Predsjednik švicarskog prvoligaša Sion Christian Constantin fizički je napao televizijskog komentatora nakon prvenstvene utakmice u četvrtak navečer koju je Sion na gostovanju kod Lugana pobijedio rezultatom 2:1.

Komentator i bivši nogometni trener Rolf Fringer na snimci leži na zemlji, dok ga Constantin udara šakom u glavu. Ubrzo nakon toga, Constantin je za televizijsku postaju Teleclub izjavio da ga je Fringer, bivši švicarski izbornik, ranije kritizirao.

“Sada smo to riješili. Uhvatio sam ga i udario u stražnjicu. Kada ste napadnuti, morate se braniti”, kazao je 60-godišnji Constantin protiv kojeg je Švicarski nogometni savez (SFL) pokrenuo disciplinski postupak.

“Kako je prikazano na snimci, predsjednik Siona Christian Constantin je sudjelovao u fizičkom obračunu s nogometnim stručnjakom Telecluba Rolfom Fringerom. Constantin je potvrdio napad u intervjuu”, piše u priopćenju SFL-a.

Fringer je ranije ovaj tjedan kritizirao Constantinovo vođenje Siona nazvavši ga smiješnim. Sion nakon osam kola drži peto mjesto prvenstvene ljestvice s 11 bodova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.