[VIDEO] Rijeka se pojačala povremenim makedonskim reprezentativcem

[VIDEO] Rijeka se pojačala povremenim makedonskim reprezentativcem

Tek što je završila sezona, u Rijeci je vrlo prometno.

foto: nk-rijeka.hr

Nakon Austrijanca Pavelića, novi igrač Rijeke postao je makedonski stoper Darko Velkovski. Potpisao je ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

Velkovski je u Makedoniji igrao za Rabotnički i Vardar i u dresu oba kluba osvojio je naslov prvaka Makedonije. U redovima Vardara ove sezone igrao je u skupinama Europske lige. Igrao je u svim mlađim uzrastima te seniorskoj reprezentaciji Makedonije.

Stefan Ristovski rekao mi je sve najbolje o Rijeci, klubu, ali i navijačima. Poznajem i Leonarda Zutu, koji je igrao za reprezentaciju Makedonije i Milana Ristovskog. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja i osvajati trofeje u Rijeci”, ustvrdio je Velkovski.

“Pratio sam HNL na televiziji i poznajem neke igrače te momčadi kao što su Dinamo i Hajduk. Nadam se da ću se uklopiti u sistem igre i vjerujem da ću napredovati. Moram se zahvaliti svima u Rijeci na prilici te mojim menadžerima Saši Bratiću i Milošu Pavičeviću“, zaključio je Darko Velkovski za službene stranice riječkog kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.