VIDEO: Rukometno čudo iz Zagreba: Devetogodišnja Eda oduševila rukometnu javnost!

VIDEO: Rukometno čudo iz Zagreba: Devetogodišnja Eda oduševila rukometnu javnost!

Iako je mlađa tri godine, nimalo ne zaostaje za suigračicama, već je standardna igračica svojih ekipa.

Mlada košarkašica i rukometašica iz Zagreba Eda Nikolić  rođena je olimpijske prijestupne 2008. godine, 29. veljače u Zagrebu. Od malih nogu Eda je naučila na sportski život jer odrasta u sportskoj obitelji uz brata Vita (hokejaš, golman u Medveščaku), brata Nou (mačevaoc, floret, ZŠM) i sestru Piu (košarkašica, Trešnjevka 2009). Trenira paralelno rukomet (Lokomotiva) i košarku (Trešnjevka 2009.) već tri godine. Prije toga Eda je bila članica “Malih sportaša”, a uz braću i sestre je klizala, rolala, igrala hokej, nogomet…

I u rukometu i u košarci postiže zavidne rezultate i pokazuje brzi napredak. U oba sporta igra za selekcije tri godine starije (U12) i unatoč tome što je mlađa tri godine, nimalo ne zaostaje za suigračicama, već je standardna igračica svojih ekipa.

Stručnjaci oba kluba  predviđaju joj sjajnu budućnost, naravno uz puno rada i treniranja. Za odluku između košarke ili rukometa još ima vremena. Najvažnije je da Eda uživa u igri i druženju sa suigračicama.

Na jednoj utakmici za Lokomotivu  mlada Eda ponovno je  pokazala vrhunski talent za sport. Eda je s nekoliko sjajnih poteza na utakmici oduševila rukometnu, javnost i trenere Lokomotive.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.