[VIDEO] Saga se nastavlja: Navijači od Uefe i Fife traže izbacivanje Ramosa s Mundijala!

[VIDEO] Saga se nastavlja: Navijači od Uefe i Fife traže izbacivanje Ramosa s Mundijala!

Hoće li krovne nogometne organizacije popustiti pod pritiskom?

Foto: Independent.ng

Finale Lige prvaka ponovno je igrao madridski Real i ponovno njegova utakmica nije mogla proći bez sudačkih repova. Liverpool je poražen 3:1, ali i brutalno oštećen nakon što je Milorad Mažić previdio situaciju iz 26. minute.

Znamo svi o čemu je riječ, Sergio Ramos namjerno je, gotovo pa slomio ruku, najboljem egipatskom nogometašu Mohamedu Salahu, a zanimljivo je da bi se upravo Španjolska i Egipat mogle sastati u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Upravo zato je jedan Egipćanin otišao korak dalje i tužio Ramosa! Kako piše, zahtijeva Ramosovo izbacivanje s Mundijala i milijardu eura odštete:

“Ramos je namjerno ozlijedio Salaha i za to mora snositi posljedice. Podnio sam žalbu Fifi u kojoj tražim odštetu od milijardu eura zbog psihičke i fizičke boli koju je Ramos nanio Salahu i ostalim Egipćanima te zahtijevam njegovo izbacivanje sa Svjetskog prvenstva“, izjavio je.

Također, brojni navijači pokrenuli su peticiju od strane Uefe ne bi li se kapetan Furije kaznio, a peticiju je potpisalo više od 350 000 ljudi:

“Ramos je namjerno ozlijedio Salaha i to je činjenica. Ramos je primjer odvratnog igrača koji mora biti kažnjen. Umjesto poštene igre, on se koristi prgavim trikovima i time krši sva pravila fair-playa. Uefa i Fifa moraju kazniti Ramosa“, izjavio je pokretač peticije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.