[VIDEO] Šarić i Bender sezonu otvorili prekrasnim blokadama

[VIDEO] Šarić i Bender sezonu otvorili prekrasnim blokadama

Dragan Bender blokirao Nappiera; screenshot youtube.com

Drugi dan 72. NBA sezone Hrvati su već ostavili svoj trag. Dario Šarić i Dragan Bender, iako poraženi i sa slabijim šuterskim učinkom, pokazali su svoj doprinos u defenzivnom dijelu igre.

Wall je Šarićeva žrtva

U Washingtonu su Wizardsi pobijedili Philadelphia 76erse rezultatom 120:115. Dario je odigrao 22 minute i zabilježio tri poena, tri skoka, dvije asistencije i jednu blokadu.

Na polovici druge četvrtine, John Wall se sjurio prema košu Sixersa i dok su svi očekivali “layup” na putu mu se našao Šarić i zalijepio mu bananu.

Drugi potez vrijedan pažnje Šiši je izveo nekoliko minuta kasnije. Prekrasnim dodavanjem preko terena pronašao je novog suigrača i veterana JJ Redicka koji je asistenciju pretvorio u tricu.

Napier je Benderova žrtva

Phoenix Sunsi upisali su težak poraz protiv Portland Trail Blazersa i to čak sa -48 poena (124:76). Sunsi su odigrali šuterski veoma lošu utakmicu pred domaćom publikom. U tu ofenzivnu katastrofu uklopio se i Dragan Bender koji je u 20 minuta na parketu upisao tek dva poena, sedam skokova, jednu krađu i jednu blokadu. 

U posljednjim sekundama prve četvrtine, Shabazz Napier pokušao je Bendera uloviti na krivoj nozi ali mu atletični Hrvat nije to dopustio i njegov pokušaj “floatera” poslao skoro u prve redove tribina.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.