[VIDEO] Slaven Bilić odbio dovesti zvjezdane igrače PSG-a i Bayerna u West Ham!

[VIDEO] Slaven Bilić odbio dovesti zvjezdane igrače PSG-a i Bayerna u West Ham!

foto: footballfancast.com

Još jedan prijelazni rok je iza nas, a zanimljivu stvar napravio je suvlasnik West Hama David Sullivan. Naime, on je nakon kraja prijelaznog roka izdao izvanredno priopćenje, kojim navijači i simpatizeri kluba neće biti zadovoljni.

”Prije početka prijelaznog roka dobili smo menadžerov popis želja i doveli smo četvoricu igrača s tog popisa. Nije tajna da smo ponudili rekordnu svotu za Williama Carvalha, no nažalost uprava Sportinga nas je odbila. Iznenada su nas čelnici iz Lisabona nazvali posljednjeg dana ovog roka i prihvatili našu prvotnu ponudu, no tada je bilo prekasno i nije bilo vremena za liječnički pregled”, pojasnio je Sullivan.

No, tu nije kraj nevoljama Čekićara. Naime, dva igrača svjetske klase bila su ponuđena Slavenu Biliću, a on ih je odbio. Radi se o Poljaku Grzegorzu Krychowiaku i Portugalcu Renatu Sanchesu, ujedno i najboljim igračem Europskog prvenstva u Francuskoj.

”Krychowiak i Sanches ponuđeni su na raspolaganje menadžeru prije nego su odlučili otići u druge klubove. No, Slaven Bilić nam je rekao da su mu nepotrebni i da je zadovoljan momčadi koju ima. Kao uprava mi stojimo iza Slavena i vjerujemo da ima igrače sposobne da preokrenu stvari nakon katastrofalnog starta u sezonu”, zaključio je Sullivan.

Da podsjetimo, oba igrača otišla su na posudbe. 27-godišnji Krychowiak iz Paris Saint-Germaina završio je u West Bromwich Albionu, dok je 20-godišnji Sanches otišao na posudbu u Swansea iz Bayerna i do kraja sezone obojica će i igrati protiv Bilićeve momčadi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.