[VIDEO] SP 2018: HNS izbacio Ognjena Vukojevića iz reprezentacije!

[VIDEO] SP 2018: HNS izbacio Ognjena Vukojevića iz reprezentacije!

Ognjen više nije član hrvatskog stožera.

Foto: Novilist.hr

Hrvatski nogometni savez izbacio je Ognjena Vukojevića iz stožera hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a kao razlog je naveden sporni video u kojem s Domagojem Vidom uzvikuje poruke podrške Ukrajincima.

Da podsjetimo, Ognjen je nakon susreta Rusije i Hrvatske u četvrtini finala Mundijala na društvenim mrežama objavio sporni video, u kojemu Vida viče “Slava Ukrajini“, na koji način vrijeđa sve Ruse, dok je Ognjen dodao: “Ovo je pobjeda za Dinamo i Ukrajinu“!

Iako su zbog navedene poruke Ognjen i Domagoj već dobili upozorenje od strane krovne svjetske nogometne organizacije Fife, koja strogo brani bilo kakve političke poruke, iz HNS-a su objavili da je Vukojeviću povučena akreditacija za Mundijal te da je udaljen iz reprezentacije.

“HNS je odlučio razriješiti Vukojevića funkcije u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije, gdje je obavljao ulogu opservatora te mu je povučena momčadska akreditacija za SP. HNS se ovim putem ispričava ruskoj javnosti za postupak člana stožera reprezentacije“, stoji u HNS-ovom priopćenju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.