[VIDEO] SP 2018: Sramotno ponašanje njemačke delegacije, izazvana masovna tučnjava!

[VIDEO] SP 2018: Sramotno ponašanje njemačke delegacije, izazvana masovna tučnjava!

Nevjerojatne scene stižu nam iz Sočija.

Foto: Expressen.se

Nakon što je Njemačka s 2:1 i preokretom u petoj minuti sudačke nadoknade pobijedila Švedsku u utakmici drugog kola skupine D na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, iako Šveđanima nije dosuđen čisti kazneni udarac, Nijemci su započeli vrlo ružno naguravanje i tučnjavu.

Naime, nakon utakmice dva člana njemačke delegacije došla su do švedske klupe i dobacivali razne stvari te vrijeđali Šveđane ničim izazvanim. Nakon provokacija, klupa Švedske pohitala je prema njemačkoj te je nastao pravi kaos.

Video samog početka naguravanja, u kojemu se jasno vidi da su dva Nijemca započela nemile događaje, pogledajte klikom na objavu ispod.

“Dvojica iz njemačke delegacije potrčala su do nas i nesportski se ponašala. Skakali su ispred nas i derali se te nam se izrugivali i normalno je da sam pobjesnio. To nisu ljudi dostojni delegacije svjetskog prvaka, to su nitkovi“, započeo je švedski trener Janne Andersson na press konferenciji Fife, prenošenoj i na YouTubeu.

“Ovo je daleko najgore ponašanje koje sam vidio, a ne zaboravimo da smo bili brutalno oštećeni ne dosuđivanjem čistog kaznenog udarca na Marcusu Bergu. Nakon utakmice morate se rukovati s protivnikom i otići “, zaključio je.

Ni glavni švedski igrač Emil Forsberg nije ostao bez komentara: “Ovim činom pokazali su manjak poštovanja, bilo je to sramotno ponašanje“, izjavio je za švedski TV4. Ispod pogledajte u cijelosti kako je to izgledalo.

Iako se vidjelo da je bio u samom središtu nemilog događaja, trener Elfa Joachim Low, nakon utakmice pravio se da ništa nije vidio:

“Ne, ne, ja zbilja nisam ništa vidio, nisam uopće ništa vidio“, izjavio je za TV4.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.