[VIDEO] Srušio suca s leđa, sudac ga udario s poda i nagradio drugim žutim

[VIDEO] Srušio suca s leđa, sudac ga udario s poda i nagradio drugim žutim

Tragikomične scene dolaze nam iz Francuske.

Foto: Shropshirestar.com

Veoma neobična i smiješna situacija dolazi nam iz francuske Ligue 1 s utakmice 20. kola između Nantesa i vodećeg Paris Saint-Germaina. U dvoboju suca i igrača, deblji kraj je izvukao igrač Nantesa te je nagrađen drugim žutim, odnosno isključujućim crvenim kartonom.

Igrala se sudačka nadoknada kada je Kylian Mbappe vukao kontru i ulazio u kazneni prostor domaćina, a Nantesov stoper Diego Carlos trčao je nazad kada mu je u putanju ušao sudac Tony Chapron. Carlos ga je nehotice sapleo, a sudac Chapron je Diega ležeći na travi udario u predjelu kostobrana te ga, nakon što se ustao, nagradio drugim žutim kartonom za “start s leđa”.

Zanimljivo će biti vidjeti kakvu će kaznu od saveza dobiti Diego, a kažnjen bi trebao biti i Chapron za udaranje igrača. Zanimljivo, Francuz je na popisu Fifinih sudaca već punih 11 godina. Inače, Parižani su slavili pogotkom Angela Di Marije iz 12. minute susreta. Ukoliko Vas zanimaju neke od najvećih sudačkih svađa s nogometašima, možete ih pogledati na slijedećem videozapisu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.