Video: Stoičkov – “S umirovljenim bih igračima osvojio više od Reala”

Video: Stoičkov – “S umirovljenim bih igračima osvojio više od Reala”

Legendarni Bugarin ponovno je 'opalio' po Real Madridu...

Hristo Stoičkov/Foto: Gettyimages

Hristo Stoičkov, legendarni bivši bugarski nogometaš, ponovno je u medijima osvanuo s kritikama naspram načina funkcioniranja madridskog Reala. U kraljevskom klubu stručni stožer trenutačno pleše na rubu ostanka, a vjerojatnije je kako će Carlo Ancelotti i društvo koncem sezone morati napustiti Santiago Bernabeu.

Savršena je to prilika da se ‘neprijatelji’ Madriđana javno naslađuju sa sudbinom slavnoga kluba. “Sramota je da je Real osvojio samo jedan naslov prvaka Španjolske u posljednjih sedam sezona”, počeo je Stoičkov u razgovoru za Radio4G.

“Vjerujem da bih čak i ja, u ovim godinama, i s gomilom umirovljenih igrača uzeo više titula od Reala u zadnjih sedam godina. Čini mi se da su se ove sezone više bavili košarkaškom sekcijom, a predlažem im da tako i ostane jer će svakako nogometna finala gledati na televiziji”, oštar je bivši golgeter Barcelone.

Stoičkovu se ne sviđa ni odnos kluba, a osobito navijača, prema proslavljenom vrataru i ikoni kluba Ikeru Casillasu. “Iker je svjetska nogometna ikona, osvojio je sve što se osvojiti moglo i ne bi trebao razmišljati o odlasku iz Reala zbog takvih povremenih navijačkih ispada”, prokomentirao je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.