[VIDEO] Turski centar na brutalan način saznao za trade u NY Knickse

[VIDEO] Turski centar na brutalan način saznao za trade u NY Knickse

Enes Kanter za razmjenu je saznao u videoprijenosu tijekom humanitarne akcije u kojoj je s djecom igrao košarku.

Foto: Enes Kanter Facebook

Tijekom subote je u NBA ligi došlo do velike razmjene u kojoj je najveća zvijezda New York Knicksa Carmelo Anthony razmijenjen u Oklahoma City Thunder u zamjenu za Douga McDermotta, turskog centra Enesa Kantera i pravo drugog izbora na Draftu 2018. godine.

Koliko je svijet NBA lige brutalan na vlastitoj je koži u subotu iskusio Kanter koji je za veliki trade saznao tijekom videoprijenosa uživo koji je vodio na aplikaciji Periscope tijekom humanitarnog događaja na kojem je s djecom igrao košarku.

U početku Kanter prema komentarima na aplikaciji nije znao o čemu je riječ, no s vremenom je shvatio kako je razmijenjen u Knickse naprasno završivši videoprijenos, vjerojatno kako bi od agenta dobio više informacija o razmjeni.

Zanimljivo je tijekom videoprijenosa pratiti Kanterovu promjenu raspoloženja. Dan nakon Kanter se od navijača oprostio videoporukom kazavši kako se na nikoga u Oklahomi ne ljuti.

Inače, Kanter je tijekom ove godine izgubio tursko državljanstvo zbog negativnih komentara prema aktualnom predsjedniku Turske Recepu Erdoganu.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.