[VIDEO] Turski centar na brutalan način saznao za trade u NY Knickse

[VIDEO] Turski centar na brutalan način saznao za trade u NY Knickse

Enes Kanter za razmjenu je saznao u videoprijenosu tijekom humanitarne akcije u kojoj je s djecom igrao košarku.

Foto: Enes Kanter Facebook

Tijekom subote je u NBA ligi došlo do velike razmjene u kojoj je najveća zvijezda New York Knicksa Carmelo Anthony razmijenjen u Oklahoma City Thunder u zamjenu za Douga McDermotta, turskog centra Enesa Kantera i pravo drugog izbora na Draftu 2018. godine.

Koliko je svijet NBA lige brutalan na vlastitoj je koži u subotu iskusio Kanter koji je za veliki trade saznao tijekom videoprijenosa uživo koji je vodio na aplikaciji Periscope tijekom humanitarnog događaja na kojem je s djecom igrao košarku.

U početku Kanter prema komentarima na aplikaciji nije znao o čemu je riječ, no s vremenom je shvatio kako je razmijenjen u Knickse naprasno završivši videoprijenos, vjerojatno kako bi od agenta dobio više informacija o razmjeni.

Zanimljivo je tijekom videoprijenosa pratiti Kanterovu promjenu raspoloženja. Dan nakon Kanter se od navijača oprostio videoporukom kazavši kako se na nikoga u Oklahomi ne ljuti.

Inače, Kanter je tijekom ove godine izgubio tursko državljanstvo zbog negativnih komentara prema aktualnom predsjedniku Turske Recepu Erdoganu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.