[VIDEO] Valverde razgovarao s Rakitićevim agentom i poručio mu da želi Ivanov ostanak u klubu!

[VIDEO] Valverde razgovarao s Rakitićevim agentom i poručio mu da želi Ivanov ostanak u klubu!

Trener Katalonaca obavio je važan razgovor.

Foto: Fcbarcelona.com

Trener Barcelone Ernesto Valverde od samog početka nove sezone gura u vatru Ivana Rakitića, igrača Blaugrane s najviše nastupa za klub otkako je Valverde postao trener. Izgleda da mu je Ivan ključni igrač, a 30-godišnji vezni igrač ostaje u Kataloniji upravo zahvaljujući njemu.

Naime, posljednjih dana Rakitićeva sudbina bila je glavna nogometna tema u Barceloni, jer se spominjala izdašna ponuda Paris Saint-Germaina. No, Valverde je jasno dao do znanja da ne želi prodati Rakitića:

“Želim najbolje i Rakitić je jedan od najboljih. Ovdje smo da bi osvajali trofeje, a ne radili biznis. Nakon što su otišli Iniesta i Paulinho, razgovarao sam s agentom Ivana Rakitića Canalesom i objasnio mu situaciju“, izjavio je Valverde.

Također, činjenica da u Španjolskoj sa svojom suprugom Raquel i dvije kćerke živi već više od sedam godina ide u prilog njegovom ostanku. Vrijedi spomenuti kako je Raketa posljednji ugovor s Blaugranom potpisao u proljeće 2017. godine pa postoje ljudi koji smatraju da zaslužuje novi, poboljšani ugovor.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.