[VIDEO] Vratio se Dario Šarić i zaludio sve

[VIDEO] Vratio se Dario Šarić i zaludio sve

"Takav je on," rekao je Brown. "Nevjrojatan suigrač. Želi pobijediti i odigrat će svoju ulogu, učinit će sve što treba za nas kao ekipu i odvesti nas do te pobjede!"

foto: www.nba.com/sixers

Izvrsnu pretposljednju predsezonsku utakmicu sinoć su odigrali Philadelphia 76ersi. U utakmici u kojoj su otpočetka nametnuli svoj ritam upisali su 133:114 pobjedu protiv Brooklyn Netsa. Dario Šarić bio je najbolji Sixers s 26 poena, 9 skokova i tri krađe, a Embiid se priključio s 22 poena za samo 14 minuta u igri. U redovima Netsa D’Angelo Russell ubacio je 24 poena.

Izvrsno prvo poluvrijeme Šibenčanina

Šarić je ukupno odigrao 24 minute, a poseban obol pobjedi bilo je njegovo nevjerojatno prvo poluvrijeme. Šiši kao da nije mogao promašiti i sa 17 poena u prvoj polovici igre bio je najzaslužniji za +21 na poluvremenu.

Visoki postotak ulaznosti šuta

I dok je prošla sezona bila izvrsna, prema viđenome ova bi mogla biti još bolja. Sinoć je Šarić šutirao 72% iz igre (10/14), a iza linije za tri poena taj postotak je bio 63% (5/8). Nevjerojatna pokretljivost, ulazak šuteva sa svih strana, prava timska igra – sve je to rezime nagovještaja nadolazeće sezone za prošlogodišnjeg kandidata za nagradu “rookieja” godine.

“Takav je on,” rekao je Brown. “Nevjrojatan suigrač. Želi pobijediti i odigrat će svoju ulogu, učinit će sve što treba za nas kao ekipu i odvesti nas do te pobjede!”

“Prva utakmica u Bostonu je bila kao prva utakmica,” dodao je Šarić. “Ova utakmica pak, bila je izvrsna uvertira za sezonu. Ponekad su potrebne takve utakmice i nadam se da će ih tijekom sezone biti čim više.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.