[VIDEO] Zekić: “Nisam nikad izgubio utakmicu, a da protivnik nije pucao po golu”

[VIDEO] Zekić: “Nisam nikad izgubio utakmicu, a da protivnik nije pucao po golu”

Oba trenera su se složila da je Inter pobjedio pukom srećom.

Inter je u Zaprešiću sa 1:0 savladao Osijek u sklopu 33. kola Prve hrvatske nogometne lige, a oba trenera složila su se oko toga da je Inter došao do pobjede puno više pukom srećom, nego što je to zaslužio na terenu.

Pogodak odluke postigao je Osijekov stoper Andrej Šimunec u sudačkoj nadoknadi koji je poslao loptu u svoju mrežu pored istrčalog vratara Marka Malenice.

“Moram reći da još nikad nisam izgubio utakmicu, a da protivnik nije pucao po golu, ali evo sada sam i u tome uspio. Igračima nemam što zamjeriti, zalaganje je bilo na razini, akcije nismo završavali kako treba. Nesreća ili nešto drugo, ne znam. Nije lako, imamo već u srijedu utakmicu, nadam se da će već tada biti puno bolje.” – rekao je razočarani trener Osijeka Zoran Zekić.

“Sretno smo pobjedili, božica Fortuna bila je na našoj strani, jesmo li zaslužili pobjedu, ne znam. Utakmica je s naše strane bila dosta rastrgana i slaba, vidjelo se koliko nam Andrić nedostaje. Na kraju se sve okrenulo u našu korist, ne mislim se ispričavati zbog ičega kao što sam učinio u Puli, nego ću s guštom proslaviti tri boda.” – rekao je trener Intera Samir Toplak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.