[VIDEO] Žižić dijelio ”tropsko voće” u najboljoj utakmici za Celticse

[VIDEO] Žižić dijelio ”tropsko voće” u najboljoj utakmici za Celticse

Foto: Fiba Europe

Utah Jazzeri upisali su i treću pobjedu zaredom u Ljetnoj ligi koja je centrirana u njihovom gradu. Pobjedom 68:65 nad Boston Celticsima nastavili su stopostotni učinak. Ipak, utakmica je bila obilježena nekom čudnom napetošću zbog ‘trejda’ koji se prije nekoliko dana dogodio na relaciji između ova dva kluba.

Gordon Hayward, jedan od ključnih igrača Jazzera, napustio je klub i otišao u Celticse. To je bilo dovoljno da domaći navijači ispune dvoranu frustriranošću, a djelomično je prenesu i među igrače.

Što se tiče same utakmice, Celticsi su izvrsno odigrali prvo poluvrijeme čemu je puno doprinio i naš Ante Žižić. Nastavak je donio drugačiju priču, a ponajviše zahvaljujući Donovanu Mitchellu (8pts, 3reb) koji je odigrao izvrsnu obranu na Jaysonu Tatumu (12pts, 12reb). Naime, Mitchell je na poluvremenu sam zatražio da igra u matchupu s Tatumom što se, uz izvrsne playmakerske manire, pokazalo ključnim.

Druga bitna činjenica, ali nikako manje bitna, jest nastavak impresivnih predstava Dantea Exuma (16pts, 2reb, 4ast). Njegova prisutnost opet je dokazala veliki utjecaj na igru Jazzersa, pa isto tako i na konačni rezultat.

Žižićeva vladavina pod košem

Kao što je već spomenuto, Ante Žižić nastavlja s dobrim igrama i svaki nastup vidljiv je određeni iskorak. Tako je nakon onoga ‘dunk-partya’ protiv Spursa, ovaj put na red došao ‘block-party’. Trojica Jazzera dobila su besplatnu porciju ‘tropskog voća’, a u 23 minute naš igrač upisao je još 9 poena, 7 skokova te jednu asistenciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.