[VIDEO]Monika Conjar, Gabrijela Gaiser i Ana Kederov najavile završnicu PH u ženskom futsalu

[VIDEO]Monika Conjar, Gabrijela Gaiser i Ana Kederov najavile završnicu PH u ženskom futsalu

Monika Conjar je vodeća na listi strijelaca sa 32 pogotka.

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i Malonogometnog kluba Alumnus, u sportskoj dvorani u Novom Jelkovcu u Sesvetama, 9. i 10. ožujka odigrat će se završnica Hrvatske malonogometne lige za žene.

U prvoj polufinalnoj utakmici, koja je na rasporedu u petak u 18 sati, snage će odmjeriti MNK Split Tommy i MC Plus Sveta Nedelja, a o klupskim i vlastitim očekivanjima i ambicijama govorile su Gabrijela Gaiser iz MC Plusa, te Monika Conjar iz Split Tommyja.

”Budući da smo i dalje aktualne prvakinje, cilj nam je obraniti naslov, a smatram da je teže obraniti naslov nego osvojiti ga po prvi put. Ove godine u završnici su našle četiri ponajbolje ekipe, a svaka od njih kvalitetna je na svoj način. U polufinalu igramo sa Splitom. Koliko god se znamo, male nijanse dijele ekipe i vjerujem da će to biti jedan izjednačen susret. Trenutno smo fokusirani samo na tu utakmicu jer ona nam odlučuje o daljnjem tijeku natjecanja. Atmosfera u ekipi je pozitivna. Spremne smo i s nestrpljenjem iščekujemo početak završnice.” – puna je optimizma Gabrijela Gaiser.

”Očekujem dosta napetu utakmicu između nas i MC Plusa. I naša i njihova ekipa su jako kvalitetne. Znamo dobro za što se spremamo. Prvu utakmicu s njima smo dobili, ali naravno da će biti velika borba i s jedne i s druge strane. Mi svakako idemo na pobjedu i onda u finalu kako bude. Ako prođemo vjerojatno ćemo ići na Alumnus pa ćemo se potruditi da im vratimo za visoki poraz u Lučkom.” – jednako optimistična vijest iz tabora Splićanki od Monike Conjar.

U drugoj polufinalnoj utakmici, koja će održati u petak s početkom u 20:30, gledat ćemo okršaj gradskih rivala MNK Uspinjače i domaćina i suorganizatora završnice MNK Alumnus SC Flegar.

”Spremale se jesmo, no nažalost imamo par povrijeđenih cura tako da ćemo biti malo oslabljenje, ali tu su zato druge djevojke koje će se boriti i pokazati ono za što smo se pripremale cijelu sezonu. Probat ćemo napasti to prvo mjesto, pa što bude. Što se tiče polufinalne utakmice, ona će biti teška i mislim da će o prolazu odlučivati nijanse, koja ekipa u tom trenutku bude koncentriranija ići će dalje.” – rekla je kapetanica MNK Uspinjače Ana Kederov.

U petak će se između dvije polufinalne utakmice izvući parovi polufinala kupa, a utakmica za treće mjesto na rasporedu je u subotu u 16 sati, dok se finale igra od 18:30.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.