Vikend je dan za ragbi i povratak u klupske ‘vode’

Vikend je dan za ragbi i povratak u klupske ‘vode’

Rugby Club Rijeka

Nakon uzbudljivog reprezentativnog ciklusa u kojem je Hrvatska reprezentacija u protekla tri tjedna odigrala prijateljsku utakmicu protiv Oxforda te osvojila šest bodova u susretima Europskog kupa nacija protiv Andore i Izraela, ovog vikenda opetovani povratak u klupske vode.

U petom kolu Prvenstva Hrvatske posljednje plasirani Zagreb na Rudešu dočekuje aktualnog prvaka Nadu (subota, 14 sati), dok će doprvak Mladost istog dana otputovati u Sinj te od 13 sati pokušati doći do pobjede protiv motiviranih Alkara.

Subota je dan i za drugoligaše, gdje će se na drugom turniru druge lige od 13 sati u Šibeniku okupiti Novi Zagreb, Rijeka, Lokomotiva i domaćin Šibenik. Prvi turnir prije mjesec dana u Sisku je uvjerljivo osvojio Novi Zagreb.

Nedjelja na Starom placu donosi  završnicu U-16 Kupa Hrvatske te drugi turnir Kupa Hrvatske za žene. Na turniru U-16 će sudjelovati po dvije momčadi iz svake regije, Nada i Makarska iz regije Jug te Mladost i Zagreb iz regije Sjever, a na turniru za žene Nada, Mladost i Sinj.

Događanje počinje od 12:30 sati, a utakmice oba turnira odigravat će se naizmjence.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.