Violončelistica Ana Rucner poručuje: “I Ti to možeš!”

Violončelistica Ana Rucner poručuje: “I Ti to možeš!”

Program 'I Ti to možeš' podržava i violončelistica Ana Rucner...

Ana Rucner podržava program I Ti to možeš

Ana Rucner pružila je podršku programu ‘I Ti to možeš’, koji je pokrenula Udruga Hrvatska reprezentacija, a kojemu je glavni cilj poticanje bavljenja sportom za djecu i mlade – osobito djecu i mlade s invaliditetom.

Rucner, poznata hrvatska violončelistica, rođena je u glazbeno nadarenoj obitelji. Njezina majka Snježana čelist je i solist u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, dok je otac Dragan violinist i solist u Zagrebačkoj filharmoniji.

Već je u djetinjstvu pokazala darovitost za glazbu, a za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja i studija (od 1993. do 2003) bila je stalno angažirana u Mariborskoj filharmoniji. Posebno poznata postala je poslije izlaska spota ‘Oda radosti’, koji promovira hrvatski turizam.

Program ‘I Ti to možeš’ do sada su podržali brojni domaći i strani sportaši i sportašice, sportski savezi i klubovi, dužnosnici te javne osobe Lijepe naše. Svakom podrškom koju nam iskažete, sve smo više uvjereni koliko cijenite naš trud i rad. Cilj nam je da svakom djetetu, svakom čovjeku, svakoj poznatoj i nepoznatoj osobi zajedno s nama poručite: ‘I ti to možeš’!’

Podršku programu možete dati i vi! Više informacija potražite na službenim stranicama Hrvatske reprezentacije te Facebook stranici I Ti to možeš.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.