Vjekoslav Kobeščak odredio putnike na EP do 19 godina

Vjekoslav Kobeščak odredio putnike na EP do 19 godina

- Kod kuće ostaju Dario Rakovac, Luka Jovanović i Marin Jukić. Ponavljam, i oni su po svim parametrima mogli biti među putnicima za EP, rekao je Vjekoslav Kobešćak

Hrvatski juniori

Vjekoslav Kobeščak, Izbornik vaterpolske reprezentacije do 19 godina, u srijedu je u Varaždinu, gdje se izabrana vrsta nalazi na završnim pripremama, odredio je trojicu koja neće putovati na EP u Tbilsi što počinje u nedelju.

– Doista nezahvalana uloga, lomio sam se do posljednjeg trenutka. Na kraju sam sa pomoćnicima odredio da kod kuće ostaju Dario Rakovac, Luka Jovanović i Marin Jukić. Ponavljam, i oni su po svim parametrima mogli biti među putnicima za EP jer su jednako dobro radili kao drugi. Možda smo pogriješili, no, to ćemo vidjeti tek na EP. Ali da je bila teška odluka, bila je, kao i kada su u prvoj selekciji morali otpasti Mijatović, Jurić i Šolić, rekao je izbornik Kobeščak.

Na EP ide igrača: Matej Matijević, Luka Kaleb, Karlo Erak, Toni Paskojević, Ivan Domagoj Zović, Andrija Bašić, Luka Lozina, Antonio Buha, Antun Goreta, Ivan Živković, Filip Tomašek, Loren Fatović, Fran Čubranić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.