Vlašić rasplakao sestru i Koemana oduševio energijom

Vlašić rasplakao sestru i Koemana oduševio energijom

Na otoku se ne stišavaju reakcije na odličnu Vlašićevu partiju u Europskoj ligi, a oglasila se i njegova poznata sestra.

Nakon što su hvalospjeve na račun odličnog nastupa Nikole Vlašića u Europskoj ligi protiv Apollona odaslali otočki mediji, isto je napravio i trener Ronald Koeman koji nije bio zadovoljan rezultatom, i pogotovo nastupom svoje ekipe u prvom dijelu dok na terenu nije bilo hrvatskog nogometaša.

“Bilo je pozitivnih stvari iz ove utakmice, a jedna od njih je sigurno predstava Nikole Vlašića. On ima tek 19 godina, ali u naše redove je unio energiju i s njegovim ulaskom smo počeli igrati nogomet. Teško mu je bilo igrati s tako malo raspoloženih suigrača. Svi oni su tražili sigurnu opciju”, kazao je Koeman nakon dvoboja za službenu stranicu kluba.

Pozitivne reakcije na Nikolin pogodak i odličnu igru došle su i iz doma Vlašićevih gdje je utakmicu pozorno pratila ponosna sestra Blanka.

“Zabio je prvi od mnogih koje će još dati”, napisala je Blanka na svom Twitter profilu ispod snimke Nikolina pogotka uz emotikon koji plače.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.