Vlašić: “Velika čast mi je biti dio ove momčadi”

Vlašić: “Velika čast mi je biti dio ove momčadi”

U igri je bio od 82. minute, a nakon prospavane noći još uvijek je bio pun dojmova.

Foto: Lea Perhoč

Nikola Vlašić je, nakon debija protiv Meksika u prijateljskoj utakmici, jučer debitirao i u natjecateljskoj utakmici pred punim Maksimirom.

U igri je bio od 82. minute, a nakon prospavane noći još uvijek je bio pun dojmova.

“Bila je to odlična utakmica. Nisam mogao spavati, bio sam pod toliko velikim dojmom. Napravili smo sve što je izbornik tražio od nas i zasluženo slavili. Znali smo kakvi su Grci, znali smo tko što treba raditi i nisu nas iznenadili, a pobjeda ne može izostati ako  se ovako odigra. Iako su oni nezgodan suparnik, pokazali smo da smo kvalitetnija momčad. No, mislim da je izbornik u pravu kada kaže da se u uzvratu treba postaviti kao da je 0:0, ne smijemo dopustiti euforiju. Nema straha, imamo dovoljno iskusne igrače”, kaže popularni Niksi.

U momčadi hrvatske vlada odlična atmosfera što je i potvrdio sam Vlašić.

“Već sam boravak u momčadi s ovakvim igračima veliko je iskustvo i zadovoljstvo, biti samo dio toga, a jako sam ponosan što sam ubilježio i prvi natjecateljski nastup. Nadam se da će biti jedan od mnogih, a čestitali su mi i otac i sestra. Unutar reprezentacije odlični su odnosi, a čak su me poštedjeli i ‘inicijacije”, s osmijehom na licu kazao je Nikola.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.