Vlasnik Sampdorije želi dovesti Lea Messija!

Vlasnik Sampdorije želi dovesti Lea Messija!

Vlasnik Sampdorije otkrio je koga želi vidjeti u redovima kluba iz Genoe...

Vlasnik Sampdorije Massimo Ferrero još je jednom izazvao pažnju javnosti, ovoga puta izjavivši kako će učiniti sve što može da u Genou dovede najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija.

Prvi je puta u medije dospio nakon što je u lipnju prošle godine uopće kupio Sampdoriju i promptno iskazao namjere da klub vrati u “doba” stare slave početkom devedesetih, kad je u vitrine pospremljena titula Kupa kupova i igrala u finalu Lige prvaka.

Već je tada navijačima obećao da će treneru Siniši Mihajloviću dovesti najveće svjetske zvijezde, a sada je otkrio i jedno konkretno ime.

“Želim biti u srcu velike Sampdorije, a cilj mi je ponoviti ono što je u prošlosti pošlo za rukom Paolu Mantovaniju. Uvijek sam htio samo najbolje igrače, a moje je pojačanje iz snova – Lionel Messi. Vjerujte, znam da je pristaša Sampdorije”, otkrio je Ferrero u razgovoru za Sky Sports.

Odštetna klauzulu u Argentinčevu ugovoru iznosi 250 milijuna eura, no čini se da Ferrera to osobito ne zanima. “Došao sam u Genou pobjeđivati i osvajati trofeje, a ne tek popuniti broj.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.