Volvo kup: Barakude protiv Mađarske, Crne Gore i Slovačke

Volvo kup: Barakude protiv Mađarske, Crne Gore i Slovačke

Na konferenciji za novinare Hrvatske vaterpolske reprezentacije predstavljena su očekivanja od nadolazećeg Volvo kupa i 4. Kola Svjetske lige u Ateni. Na turniru koji se održava od 10. do 12. veljače u Budimpešti, uz Hrvatsku sudjeluju i reprezentacije Crne Gore, Slovačke i Mađarske.

‘Očekuju nas dvije velike akcije, prvu reprezentacija ima već u nadolazećem vikendu, a sljedeća je u utorak u Grčkoj. Volvo kup koji igramo po drugi puta u zadnje četiri godine prvi je na rasporedu. Svi igrači koji su pozvani dobiti će priliku da    zaigraju. Sam konačni rezultat tog turnira nam je najmanje bitan, bitnije je da  dobijemo jasniju sliku stanja igrača. Ono što je posebno bitno jest da se ti mlađi igrači upravo kroz ove utakmice sve više nameću, te da postaju važan dio reprezentacije. Ujedno, izuzetno me interesira kako će izgledatiti reprezentacija Crne Gore, kao i Mađarske, koja je promijenila izbornika’. – rekao je izbornik Ivica Tucak.

 

Izbornik je ponovio i popis igrača koji su odabrani za sljedeće akcije:  Marko Bijač, Ivan Marcelić, Duje Jelovina, Luka Lončar, Ivan Krapić, Luka Lozina, Marko Macan, Andro Bušlje, Marino Čagalj, Ivan Buljubašić, Mislav Vrlić, Sandro Sukno, Luka Bukić, Loren Fatović, Ante Vukičević, Anđelo Šetka, Maro Joković, Kristijan Milaković, Ivan Domagoj Zović. Od tih 19 igrača odredit ću 13 koji će putovati u Atenu na utakmicu Svjetske lige protiv Grčke.

 

Utakmice Volvo kupa odigravat će se po sljedećem rasporedu:

Petak, 10.2., 19:00 sati – Hrvatska – Crna Gora,   Mađarska – Slovačka

Subota, 11.2., 19:00 sati – Hrvatska – Slovačka,     Mađarska – Crna Gora

Nedjelja, 12.2., 11:30 sati – Crna Gora – Slovačka,   Mađarska – Hrvatska

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.