Vratar Danijel Subašić iznio svoje viđenje hrvatske pobjede u Skadru i najavio susret s Finskom

Vratar Danijel Subašić iznio svoje viđenje hrvatske pobjede u Skadru i najavio susret s Finskom

Danijel Subašić/Foto: asmonaco.com

“Vidio sam vrlo dobru i efikasnu Hrvatsku. Rano smo zabili gol zahvaljujući izvrsnoj reakciji Marija Mandžukića, kojemu čestitam na sva tri poteza za pogotke. Jako smo sretni zbog Mandžukića, on je naš prvi napadač i to je potvrdio. Naravno, čestitam i svim suigračima na dobroj predstavi, posebno Mitroviću na prvijencu i vjerujem da će nam ovo biti dobar poticaj za dalje, prvenstveno za susret s Finskom”, rekao je Subašić.

“Kosovo je bolja reprezentacija nego što rezultat možda pokazuje, imali su i nekoliko prilika za pogodak, a to ne može momčad koja nema kvalitetu. Naravno, najvažnija su tri boda, a za svaku momčad i posebno vratara lijepo je kada utakmicu završi bez primljenog pogotka”, dodao je Subašić.

Kvaliteta Vatrenih nije upitna i već u nedjelju u Tampereu slijedi nastavak puta prema Rusiji, a Subašić ne dvoji u uspješan ishod kvalifikacija.

“Hrvatska je među deset najboljih reprezentacija svijeta, to smo pokazali i u rujnu protiv Turske, jedino nam je tada nedostajalo i malo sreće s vratnicama. Nije nikome lako zabiti šest golova, ali tako je to u nogometu – protiv Turske nije ništa htjelo ući, sada smo realizirali skoro sve prilike. Odigrali smo dobru i odgovornu utakmicu na zahtjevnom terenu i možemo biti vrlo zadovoljni igrom i rezultatom koji smo ostvarili”, zaključio je vratar Monaca i Hrvatske.

Hrvatska kvalifikacijsku utakmicu protiv Finske igra u nedjelju. Susret je na rasporedu od 18 sati, a prijenos je na HRT2.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.