Vrbanović Rusima: “Ne sumnjam u Vašu gostoljubivost koju zaslužujemo nakon 3:2 na Wembleyju”

Vrbanović Rusima: “Ne sumnjam u Vašu gostoljubivost koju zaslužujemo nakon 3:2 na Wembleyju”

Hrvatska reprezentacija trebala bi imati izvrsne uvjete u blizini St. Peterburga.

Damir Vrbanović/Foto: Gettyimages

Hrvatska nogometna reprezentacija će tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji boraviti u hotelu Šumska rapsodija u mjesto Iličevo oko šezdesetak kilometara od St. Peterburga. Delegacija HNS-a je posjetila budući kamp reprezentacije, odradila sastanke s domaćinima i FIFA-om tom prilikom dogovorivši detalje boravka reprezentacije.

Izbornik Zlatko Dalić i ostatak ekipe iz saveza uvjerili su se da će Šumska rapsodija biti odlično mjesto za smještaj reprezentativaca jer se nalazi u mirnom okruženju između šuma i jezera. Vatreni će imati treninge na sređenom malom stadionu u mjestu Roščino, udaljenom oko 15-ak minuta vožnje od hotela. Trening centar se gradi, tribine će imati oko 500 mjesta, a tu će biti smješten i press centar za medije. Ukupna vrijednost tog projekta na kojem Rusi rade iznosi 4.7 milijuna eura.

Hrvatske izaslanike je primio i načelnik Roščina, koji se zahvalio HNS-u i obećao maksimalnu gostoljubivost hrvatskim igračima, navijačima i novinarima tijekom SP-a. Izvršni direktor saveza Damir Vrbanović potom se zahvalio domaćinima: “Nama je iznimno važno osigurati maksimalne uvjete reprezentaciji, a uvjerili smo se da ćemo ovdje to imati. Ne sumnjam u vašu gostoljubivost, koju Hrvatska i zaslužuje, posebno nakon onih 3:2 na Wembleyju 2007. godine”, tada je Hrvatska omogućila da se Rusija plasira na Euro 2008.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.