Vršajević prijavljen zbog prijetnji smrću

Vršajević prijavljen zbog prijetnji smrću

Sudac Mario Zebec prijavio je Avdiju Vršajevića zbog prijetnji izrečenih tijekom utakmice Istre i Hajduka.

Foto: Gettyimages

Hajdukovim nevoljama ne nazire se kraj. Osim što bile ne može jače boljeti činjenica da su najlošija momčad proljetnog dijela sezone, na kraj ne mogu izaći ni s nepromišljenim reakcijama svojih nogometaša.

Nakon nekoliko incidenata i bijesa usmjerenog prvenstveno prema novinarima, ovoga se puta pojavila informacija kako je glavni sudac utakmice Istra 1961 – Hajduk Mario Zebec prijavio Avdiju Vršajevića zbog ozbijnih prijetnji.

Zebec je potvrdio kako je bio verbalno napadnut od strane reprezentativca BiH u 90. minuti, nakon čega ga je i poslao u svlačionicu.

“Avdija Vršajević u 90. mi je minuti, nakon što je pretrčao gotovo pola terena, uputio uvredljive riječi: ‘Đubre jedno, j… ti pas mater, kretenu, ubit ću te smeće jedno pokvareno!”, otkrio je Zebec.

Na tom Vršajević nije stao – prigodom izlaska s terena pokušao je ušutkati domaće navijače, počastivši i njih serijom psovki, a naumio je i fizički se obračunati sa sucem nakon crvenog kartona. Sve je srećom, spriječio kapetan Splićana Mario Maloča.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.