Vrsaljko neće biti spreman za Meksiko i Island

Vrsaljko neće biti spreman za Meksiko i Island

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko uspješno se oporavlja od ozljede koljena zadobivene 19. ožujka, no bek Atletico Madrida neće biti spreman za sljedeće utakmice reprezentacije. 

Naime, 25-godišnji Vrsaljko je doživio parcijalnu rupturu križnog ligamenta i oporavak od takve ozljede najčešće traje 2 mjeseca. Najvažniju utakmicu sezone Atletico igra sutra u Ligi prvaka gdje će morati napraviti čudo kako bi dostigli prednost Reala od 3:0 iz prve utakmice, dok ih u prvenstvu očekuju još samo dvije utakmice. Vrsaljko za utakmicu polufinala Lige prvaka neće konkurirati budući da je još uvijek u procesu rehabilitacije, te je sasvim izvjesno kako Diego Simeone neće u posljednje dvije utakmice prvenstva riskirati s uvođenjem na teren neoporavljenog Vrsaljka.

Iz tih razloga će Vrsaljko također propustiti prijateljsku utakmicu u Los Angelesu protiv Meksika koja je na rasporedu 28. svibnja i vrlo vjerojatno bitan kvalifikacijski dvoboj na Islandu 11. lipnja. Za očekivati je kako će Vrsaljko ljetnu pauzu uzeti za treninge kako bi što spremniji dočekao početak nove sezone.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.