Vrsaljko oduševio protiv Juventusa

Vrsaljko oduševio protiv Juventusa

Šime Vrsaljko u porazu svoga Sassuola protiv Juventusa dobio je identičnu završnu ocjenu kao i jedini strijelac te igrač utakmice Paul Pogba..

Premda je njegov Sassuolo minimalno (1:0) poražen od Juventusa u 26. kolu Serie A u Torinu, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je odličnu partiju na desnom boku i za svoju prezentaciju dobio istu ocjenu kao i igrač utakmice – Paul Pogba.

Vrsaljko je odradio svih 90 minuta u redovima gostujuće momčadi, dobivši ocjenu 3.5 te pobravši i unisone pohvale od gotovo svih izvjestitelja s utakmice.

U izvještaju portala Goal stoji kako je Šime bio “sjajan u defenzivnim zadaćama, uspješno blokiravši napade stare dame, a dva je puta presjekao opasne nalete domaćih i imao pet čišćenja.”

Impresivan je statistički podatak o maksimalnoj uspješnosti u zračnim duelima, a sakupio je osim toga i 38 dodavanja, od kojih je 61 posto pronašlo svoj cilj. Imao je 70 dodira s loptom, 70 posto ukupno dobivenih duela, dva uspješna starta te jedan napravljeni i dva pretrpljena prekršaja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.