Vrsaljko vrsno dijeli asistencije, Simeone: “Trenutno igra jako dobro!”

Vrsaljko vrsno dijeli asistencije, Simeone: “Trenutno igra jako dobro!”

Vrsaljko se izborio za status prvotimca.

Foto: Talksport.com

Iako se sve donedavno, to jest sve do prije nekoliko tjedana, činilo da će hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko napustiti Atletico Madrid i prijeći u neki drugi europski klub poput Napolija, početak 2018. pokazuje da do toga neće doći. Vrsaljko odlično igra.

Od igrača koji je provodio većinu vremena na klupi, prometnuo se u brzog i točnog ključnog igrača na desnoj strani tima Diega Simeonea. U zadnje četiri utakmice Primere upisao je tri asistencije. “U stvarnosti moje mišljenje se ne razlikuje od vašeg, ja ga vidim kao i vi. Stvari se pokazuju na terenu. Riječi, kojih je ponekad previše, ima i više nego dovoljno. Djela su ta koja odlučuju” ,poručio je argentinski trener o Vrsaljku.

U subotu je dodao asistenciju napadaču Diegu Costi u meču protiv Getafea, a ranije je asistirao i u pobjedama protiv Betisa i Alavesa. U prvom dijelu sezone Vrsaljko je igrao samo dvije utakmice zbog tjelesnih problema i odluka trenera, ali sad je postao standardan.

“Šime trenutno igra jako dobro te se nadam da će nastaviti tako. Ono što je potrebno treneru i ekipi jesu rezultati i učinak. A kada se oni pojave dolazi i do otvaranja mjesta u momčadi i kontinuiranog igranja”, kazao je Simeone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.